СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Хоцянівська Наталія Володимирівна

Хоцянівська

Наталія Володимирівна

заступник директора департаменту — начальник управління адміністрування податку на прибуток та податкових платежів Департаменту оподаткування юридичних осіб Державної податкової служби України

Кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня

Народилася Наталія Володимирівна 16 грудня 1962 року у Житомирі. Після закінчення школи вирішила зв’язати своє життя з будівництвом та пішла вчитися до Житомирського будівельного технікуму і з 1982 року розпочала трудову діяльність в ПМК-24 тресту «Броварисільбуд». Цілеспрямованість, тяга до знань, працьовитість дозволили Наталії Володимирівні без відриву від виробничої діяльності закінчити Полтавський інженерно-будівельний інститут, здобувши кваліфікацію інженера-будівельника. В 1984 році повернулася до рідного міста та продовжила трудову діяльність інженером-нормувальником у Житомирському СБМУ РО «Укргаз». З 1990 по 1994 роки працювала начальником планово-виробничого відділу у Житомирському філіалі інституту «Укрземпроект».

Життєвий шлях часом сповнений різких поворотів і несподіваних колізій. Так сталося і в житті Н.В. Хоцянівської. У 1994 році розпочала вона нову сторінку своєї трудової діяльності в органах Державної податкової служби з посади старшого державного податкового інспектора Корольовського району Житомирської області. Потреба в нових знаннях привела Наталію Володимирівну до Житомирського інженерно-технологічного інституту, який вона закінчила в 1996 році і здобула кваліфікацію економіста. Подальше життя Н.В. Хоцянівської по­в’я­зане з роботою у Державній податковій службі на посадах начальника відділу перевірок відшкодування податку на додану вартість Державної податкової інспекції у Житомирі (1996), начальника відділу непрямих податків Державної податкової адміністрації у Житомирській області (2000), начальника управління оподаткування юридичних осіб Державної податкової адміністрації у Київській області (2002). З липня 2003 року працює в Державній податковій адміністрації України, де з 2005 по 2011 роки обіймала посаду директора Департаменту податку на прибуток та інших податків і зборів (обов’язкових платежів). Відповідно до Указу Президента України № 1085/2010 від 09.12.2010 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» та постанови Кабінету Міністрів Украї­ни від 17.01.2011 № 20 «Деякі питання упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади» у зв’язку з реорганізацією ДПА України з 25 липня 2011 року переведена на посаду заступника директора департаменту — начальника управління адміністрування податку на прибуток та податкових платежів Департаменту оподаткування юридичних осіб Державної податкової служби України. Наталія Володимирівна веде роботу у громадській приймальні при проведенні «гарячих ліній» у редакції журналу «Вісник податкової служби України» з питань особливостей обчислення та сплати податку на прибуток в умовах нових методів його адміністрування. За вагомий внесок у справу наповнення державного бюджету України, сумлінну працю на відповідальних ділянках роботи Наталія Володимирівна нагороджена нагрудними знаками: «Почесний працівник Державної податкової служби України», «За честь і службу», а у 2008 р. відзначена державною нагородою — орденом княгині Ольги III ст. З повагою ставиться до чоловіка Миколи Степановича, пишається досягненнями доньок Олени та Валерії та безмежно любить онука Владислава. Досягти високих результатів у роботі допомагає Наталії Володимирівні дотримання принципу: «Нічого в житті не дається просто так: кожне досягнення — результат кропіткої праці, любові до людей та сім’ї» .