СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Вакуленко Євгенія Володимирівна

Вакуленко

Євгенія Володимирівна

Керівник Консалтингового об’єднання юридичної фірми «Іголан» , ауд иторської фірми «НХД-Аудит» та експертного бюро «Оптіме»

Об’єднання юридичної фірми «Іголан» та Адвокатського об’єднання «Іголан», аудиторської фірми «НХД-Аудит» та експертного бюро «Оптіме» надає послуги на території України вже понад 10 років і має багатий досвід роботи як у правовому секторі, так і в економічному. Маючи досить солідний стаж і бездоганну репутацію, фірма забезпечує громадян оперативною правовою та іншими видами допомоги шляхом об’єднання в єдиний комунікаційний простір тих, хто потребує допомоги та тих, хто може її надавати. Організація має висококваліфікованих досвідчених спеціалістів у різних галузях. У разі необхідності ви можете отримати допомогу і консультацію юриста і бухгалтера, аудитора і адвоката чи судового експерта. Початок роботи спеціалістів об’єднання з клієнтами розпочинається із знайомства з ними, формування контакту, встановлення взаєморозуміння та довіри. Основним завданням трьох фірм є комплексне надання послуг, направлене на кінцевий результат, щоб проблема, яка вирішується, не змогла виникнути повторно. Наприклад, надання аудиторських послуг, незалежної перевірки з метою висловлення думки про достовірність інформації. Аудитори нашої фірми спеціалізуються не тільки на обов’язковому аудиті (аудиторська фірма зареєстрована в реєстрі Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку), а і на ініціативному.



Юридичні послуги – також один із найважливіших напрямків роботи. Поєднання юридичних та судових навичок надає можливість комплексного вивчення та вирішення проблеми, яка виникає в процесі господарської діяльності в усіх процесуальних аспектах: цивільному, адміністративному, кримінальному та господарському. Також об’єднання надає послуги висококваліфікованих експертів у галузі судово-економічної експертизи, крім того, важливою гілкою роботи є бухгалтерські послуги. Займаються фахівці і питаннями реєстрації. Фірма допомагає своїм клієнтам, які працюють в наступних галузях: паливно-енергетичний сектор, будівництво, машинобудування, легка та переробна промисловість, торгівля та сфера послуг. В разі необхідності надається кваліфікований супровід адвоката при спілкуванні з правоохоронними органами та державними структурами. А також юридичний супровід корпоративних спорів, встановлення розміру шкоди та захист потерпілої сторони в кримінальній справі. В розрізі різноманітності послуг за дорученням клієнта фахівці можуть розробити посадові інструкції, внутрішні інструкції, внутрішні інструкції переміщення товарноматеріальних цінностей, форми документів внутрішнього обліку переміщення товарно-матеріальних цінностей (документування технологічного процесу) з метою уникнення розкрадань. Всі співробітники трьох фірм завжди готові надати високоякісні послуги на професійному рівні. Якщо ви звернулися з проблемою, можете про неї забути, адже фахівці об’єднання лікують причину вашої проблеми, а не її наслідки! У 1995 р. Євгенія Володимирівна отримує сертифікат аудитора, а в 2004 р. – свідоцтво адвоката. Зростають у неї в сім’ї дві донечки, які з часом, хто знає, підуть шляхом своєї мами.