СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Вайнер Ілля Львович

Вайнер

Ілля Львович

Директор Приватного Підприємства «Дніпропетровський завод спецінструменту калібрів «ТехноПрогрес»

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний розвиток незалежної України, багаторічну сумлінну працю та досягнення в розвитку машинобудівної галузі та точного машинобудування присвоєно почесне звання «Заслужений машинобудівник України» (2013).
Приватне підприємство «Дніпропетровський завод спецінструменту калібрів «ТехноПрогрес» працює на ринку 18 років. Основним напрямом діяльності є виробництво спеціального вимірювального та ріжучого інструменту для машинобудування. Зусиллями директора Іллі Львовича Вайнера створено потужну виробничу базу, що дозволило налагодити виробництво продукції у широкому асортименті. Під його керівництвом розроблено новітні технології виробництва та нові види спеціального вимірювального інструмента. Народився Ілля Львович 14 березня 1958 р. у м. Дніпро (колишній Дніпропетровськ). У 1988 р. закінчив Дніпропетровський хіміко-технологічний інститут за спеціальністю «Технологія машинобудування, метало- різальні верстати та інструменти».

З 1975 по 1994 рр. працював у ДП «Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова», здобув вищий розряд кваліфікації «Шліфувальник-лекальщик». У 1998 р. заснував та очолив приватне виробниче підприємство «ТехноПрогрес», яке у 2004 р. реорганізовано у ПП «Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів «ТехноПрогрес». У важкий час для економіки України завдяки професіоналізму, енергійності та організаторським здібностям Іллі Вайнера завод зберіг кадровий і виробничий потенціал, продовжив розвиватися. Працівники заводу характеризують Іллю Львовича не тільки як людину цілеспрямовану, вольову, а й чуйну, доброзичливу, готову надати підтримку в будь-якій ситуації, проявляє турботу до кожного робітника. Підприємство є лідером у виробництві вимірювального та ріжучого інструменту для машинобудування в Дніпропетровській області та Україні. Виготовляє спеціальний інструмент за державними стандартами та проектами замовника; прокатний інструмент (для трубопрокатних заводів), калібри для труб нафто- та газовидобування. Вагомим досягненням Іллі Вайнера є створення на власній базі заводу калібрувальної лабораторії, що атестована Центральним інститутом метрології України. Така лабораторія — єдина в Україні. Ілля Львович Вайнер не зупиняється на досягнутому, постійно працює над розробкою нових прогресивних технологій виробництва з підприємствами ДК «Укроборонпром». За досягнення у виробництві вимірювального та ріжучого інструменту та впровадження передових технологій ПП «Дніпропетровський завод спецінструменту калібрів «ТехноПрогрес» визнано «Підприємством року», відзначено дипломами міжнародних виставок, сертифікатом «Золотий символ якості національних товарів та послуг», відзнакою «Кращий вітчизняний товар». Підприємству надано правові повноваження на маркування продукції та послуг, що відповідають стандартам якості. Присвоєно логотип «Золотий символ якості». Переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у номінації «Продукція виробничо-технічного призначення». Здобутки підприємства та його керівника високо оцінені в країнах СНД. Талановитий керівник та професіонал Ілля Львович Вайнер має багато нагород, серед яких орден «Почесний хрест» Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих». Асоціацією «Український національний комітет Міжнародної торгової палати» за професійне управління визнаний лідером економіки України, відзначений орденом «Зірка економіки України» ІІІ та І ступенів, орденом «Хрест пошани України».