СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Шух Роман Степанович

Шух

Роман Степанович

Начальник Миколаївського району електромереж ВАТ «Львівобленерго», заступник голови Ради начальників РЕМ ВАТ «Львівобленерго»

За вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного енергетичного комплексу, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня (2012). Життєве кредо Романа Степановича – допомога людям. За фахом енергетик, він допомагає людям не тільки у повсякденному житті, а й у результаті роботи, даруючи світло. Народився 4 червня 1954 р. у с. Розвадів Миколаївського району Львівської області. У Стрийському технікумі механізації та електрифікації сільського господарства опановував спеціальність «Технік-електрик», вищу освіту здобував у Львівському політехнічному інституті, який закінчив у 2005 р. з дипломом інженера-електрика.

В енергетичній галузі працює з 1973 р., коли був прийнятий на роботу електромонтером Миколаївського району електромереж. У 1973–1975 рр. служив в армії, був командиром взводу. Після демобілізації повернувся до роботи за фахом: з 1975 до 1998 рр. заняття улюбленою справою сприяли поступовому зростанню Романа Степановича. Так, він пройшов шлях від майстра Пісочнянської дільниці Миколаївського РЕМ, диспетчера РЕМ до інспектора енергоінспекції енергонагляду РЕМ. Порядна, відкрита і відверта людина, Р.С. Шух із перших днів роботи став незамінним працівником, а з роками отримав заслужений авторитет. Тому у 1998 р., під час призначення начальника Миколаївського району електромереж, вибір припав саме на його кандидатуру. На новій посаді Роман Степанович ініціював створення і подальшу реєстрацію Ради начальників РЕМ ВАТ «Львівобленерго», де був обраний заступником голови. Сумлінний і відповідальний, він працює з задоволенням від справи і з користю для людей. Роботу поєднує з активною громадською діяльністю: є депутатом сільської ради трьох скликань, депутатом районної ради двох скликань; з 2000 р. обраний президентом Молодіжно-культурного спортивного клубу «Розвадів». За період керівництва Романа Степановича спортивним клубом молоді спортсмени показали високі результати. Зокрема, команда футболістів 1996 та 1997 року народження у 2009–2010 рр. стала срібним призером України з футболу в м. Скадовськ, а юні футболісти 1998 року народження у 2011 р. вибороли титул чемпіонів України з футболу в м. Скадовськ. Міністерство палива та енергетики України відзначило Р.С. Шуха нагрудними знаками «Почесний енергетик України» та «Відмінник енергетики України». Одружений, має сина і двох доньок.