СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Атепалихін Артем Валерійович

Атепалихін

Артем Валерійович

Керуючий партнер міжнародної юридичної групи «LEMAN»

Юридичний фах для Артема Атепалихіна став другою вищою освітою і улюбленою справою номер один, яка, за порівняно невеликий час, розкрила його професійні здібності та стала платформою для самовдосконалення та відкриття нових горизонтів у правозахисній діяльності. Народився 28 листопада 1981 р. у Києві. У 2004 р. закінчив факультет землевпорядкування та кадастру Національного університету біоресурсів і природокористування, у 2007 р. — факультет правознавства Академії праці, соціальних відносин і туризму. Професійне становлення розпочав на старших курсах навчання: у 2005–2007 рр. обіймав посаду директора Київського офісу Асоціації правників України. У 2008 р. став співзасновником Юридичної фірми «Центр права», а в 2009 р. — засновником компанії «TOPLAWYER», в якій працював до 2012 р. У цей період, зважаючи на необхідність осучаснити наявні знання, пройшов кілька додаткових освітніх курсів. Зокрема, у 2011 р. навчався у Школі політичних технологій «PolitPR», у 2011–2012 рр. — Школі політичної майстерності в рамках освітньої програми Українського фонду підтримки реформ, а також пройшов курс «Master of Political Management», першої в Україні освітньої програми у сфері політичного управління та соціальної інженерії. Упродовж 2012–2016 рр. продовжував здобувати досвід на нових посадах — директор із розвитку

Правової групи «Адвокатське об’єднання Домініон», помічник-консультант народного депутата України, директор з питань інвестицій та партнерських програм банку «Bit Bank», директор зі стратегічного розвитку Міжнародної юридичної групи «AstapovLawyers». Керівні посади підтверджували правильність обраного шляху, однак прагнення А.В. Атепалихіна до ще глибшого занурення у сферу знову привело його до підвищення кваліфікації: у 2015 р. закінчив курс Agile — управління проектами для творчих команд, Києво-Могилянська бізнес-школа. У 2015–2016 р. працював керівником проекту «M-Parking» у міжнародній телекомунікаційній компанії «GMS». З 2016 р. — керуючий партнер Міжнародної юридичної компанії «LEMAN International Law Group», керівник практики «Government Relations» та лобіювання. «LEMAN International Law Group» — багатопрофільна юридична компанія, яка розвиває правовий бізнес в Україні та за її межами та фокусується на таких сферах: міжнародні фінанси, банки, IT, M&A, податки, право інтелектуальної власності та державно-приватне партнерство. Колектив «LEMAN» забезпечує повний комплекс послуг юридичного характеру для широкого кола клієнтів. Артем Атепалихін — фахівець із міжнародного фінансового права, банківського права, комерційного та корпоративного права, Government Relations та лобіювання. Державний службовець 7 рангу, спів­автор Закону України «Про електронну комерцію». Засновник компанії «Networking Expert» — консалтингового агентства у сфері персонального та бізнес нетворкінгу. З вересня 2014 р. очолює наглядову раду ГО «Перспективи Києва». Член ради громадської ініціативи «Kyiv Smart City», Асоціації правників України, Європейської бізнес асоціації (EBA). Фіналіст Національного чемпіонату України з управлінської майстерності «Топ-менеджмент», учасник змагання № 1 у світі зі стратегічного менеджменту «Global Management Challenge». Відзначений дослідженням «Вибір клієнта. Топ-100 найкращих юристів України – 2017» у сфері «Інвестиції / державно-приватне партнерство». Життєве кредо Артема Атепалихіна — слова Ф.В. Ніцше: «Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими».

Artem V. Atepalykhin
Managing Partner of the LEMAN International Law Group, the International Law Firm.
Legal specialisation: international financial law, banking law, economic (commercial) and corporate law, government relations and lobbying.