СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Дерев’янко Вікторія Вікторівна

Дерев’янко

Вікторія Вікторівна

Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, викладач кафедри адміністративного права Міжрегіональної академії управління персоналом, кандидат юридичних наук, професор

В особі нотаріуса людина обирає для себе посередника у справедливості, гаранта законності, охоронця досягнутого. Звичайно, адже існують питання, які неможливо вирішити без допомоги фахівця. У цьому випадку важливості набуває рівень довіри до юриста. Молодий нотаріус Вікторія Дерев’янко обрала професію за покликом серця, зі щирим прагненням допомагати всім, хто потребує допомоги. Народилася 15 листопада 1979 р. на Дніпропетровщині.

Вищу освіту здобула на судово-прокурорському факультеті Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого (нині – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого), захистила кандидатську дисертацію, отримала вчене звання професора. Трудове становлення розпочала ще у студентські роки, завдяки чому до кінця навчання мала досвід роботи: з лютого 1999 до 2008 рр. обіймала посади юрисконсульта та старшого юрисконсульта Союзу організацій інвалідів України, з 2008 до 2010 рр. – стажер приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу. Вікторія Вікторівна значну увагу приділяє самовдосконаленню та розширенню світогляду, адже переконана, що нові знання є внутрішнім наповненням людини, відкривають її для оточуючих, що так важливо у співпраці клієнта і нотаріуса. Саме тому у 2010 р. вона закінчила факультет післядипломної освіти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, отримавши кваліфікацію «менеджер-економіст». З 2010 р. В.В. Дерев’янко – приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, а також викладач кафедри адміністративного права Міжрегіональної академії управління персоналом. У 2012 р. нагороджена золотою медаллю Міжнародної кадрової академії «За заслуги в освіті». З 2012 р. є членом Союзу юристів України, займається науковою діяльністю, за результатами якої опублікувала 27 на- укових праць. Постійно слідкує за сучасним станом юридичної науки, регулярно бере участь у міжнародних юридичних конгресах, конференціях, нотаріальних семінарах. Нотаріальна контора Вікторії Дерев’янко надає повний спектр нотаріальних послуг, включаючи посвідчення документів, засвідчення справжності підписів, перекладів, копій документів, оформлення довіреностей, вчинення виконавчих написів, а також інші дії, передбачені Законом України «Про нотаріат». Пріоритетними принципами роботи Вікторії Вікторівни визначено законність, конфіденційність та оперативність, в основі її професійного успіху – честь, совість, відповідальність. Заходячи в кабінет В.В. Дерев’янко, відвідувачі неодмінно відзначать витяг із Присяги як підтвердження вірності обраному напрямку роботи: «Клянуся чесно та добросовісно, згідно з Законом і совістю, завжди та всюди берегти чистоту високого звання нотаріуса…».