СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Буряк Олександр Віталійович

Буряк

Олександр Віталійович

Керуючий партнер ТОВ «Юридично-аналіт ична компанія «Правов ий Континент»

ТОВ «ЮАК «Правовий Континент» заснована в 2011 р. Надає юридичні послуги у сфері господарського, цивільного, земельного права та банкрутства в Полтавській області та по всій Україні.

Директором компанії є Буряк Олександр Віталійович, який народився на Полтавщині, на батьківщині славетного Г.С. Сковороди, 20 серпня 1985 року в сім’ї держслужбовців. Дитинство промайнуло у рідному містечку. У 2004 році закінчив Лохвицьку філію Полтавського технікуму харчових технологій за спеціальністю «Технологія зберігання та переробка зерна».



Але бажання бути юристом переслідувало Олександра ще з дитинства, тому без вагань вирішив змінити професію. У 2010 році закінчив Харківський університет внутрішніх справ, став членом Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України». На цьому юридичні здобутки не закінчились, згодом у 2011 році отримав ліцензію арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Така професія для Буряка О.В. є не тільки роботою та засобом для заробітку, а й улюбленою справою. Адже вроджене почуття справедливості та бажання допомагати людям у вирішенні правових завдань є не абикуди приємним заняттям. У виборі саме цієї професії не пожалкував жодної хвилини, надійною підтримкою завжди є дружина. Та ще багато Буряк О.В. завдячує своєму активному колективу, який без жодних перешкод та вагань допомагає у будьякій роботі. За короткий час роботи ТОВ «ЮАК «Правовий Континент» за підсумками статистичних даних на 2012 рік нагороджене відзнакою «Лідер галузі» в Полтавській області. Буряк О.В. в 2013 році був нагороджений орденом за заслуги перед Вітчизною та медаллю за трудові заслуги. Клієнтами компанії є приватні особи та активні підприємці, які хочуть захистити свої інтереси, а також бажають прозорого рішення в будь-яких питаннях. Серед постійних клієнтів обслуговуються підприємства різного типу бізнесу, а також іноземні підприємства. Команда ЮАК «Правового Континенту» завжди готова до вирішення проблем різного характеру, має індивідуальний підхід до кожного, адже є компетентною в будь-яких питаннях. Суворе дотримання конфіденційності є одним із головних правил компанії. Саме директор доклав чимало зусиль для створення правильного іміджу. Створених ним правил та стандартів суворо дотримується кожен працівник.