СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ


Масалов Володимир Миколайович

Масалов

Володимир Миколайович

Голова Волинського обласного осередку «Загальновоїнської спілки України», Депутат Волинської обласної ради четвертого скликання

Масалов Володимир Миколайович, народився 7 серпня 1957 р. в с. Бугаївка Перевальського району Луганської області. Середню освіту здобув у м. Рожище Волинської області, закінчивши в 1974 році СШ № 2. Першу вищу освіту здобув у 1981 р., закінчивши Львівське вище військово-політичне училище, другу вищу освіту здобув у 1996 році, навчаючись на юридичному факультеті в Київському державному університеті ім. Т. Г. Шевченка, третю — у 2004 році на факультеті Інституту післядипломної освіти Тернопільської академії народного господарства за спеціальністю фінанси. З 1975 р. по 1994 р. проходив службу в Прикордонних військах. У 1995–1997 рр. працював помічником Любомльського міжрайонного прокурора. З 1998 по 2009 рр. працював на керівних посадах регіональних філій та представництв: ЗАТ «Саламандра-Десна», ВАТ СК «Універсальна», ЗАТ «Українська екологічна страхова компанія». З 2010 року на посаді генерального директора очолив юридичну фірму «Компанія «Варіант», яка в своїй діяльно­сті, серед іншого надає безкоштовні послуги ветеранам війни та праці, інвалідам та іншим малозахищеним верствам населення.

Працелюбність, порядність та постійний оптимістичний настрій – невід’ємні риси Володимира Миколайовича. Він багато уваги приділяє громадській роботі. Депутат Волинської обласної ради четвертого скликання. На президентських виборах 2010 року був довіреною особою кандидата в Президенти В. Ф. Януковича. В тому ж році був обраний головою Волинського обласного осередку «Загальновоїнської спілки України». Загальновоїнська спілка України, незмінним головою та лідером якої є народний депутат Верховної Ради України V скликання Калашніков О. І., в лютому 2010 року була ініціатором загальнонаціонального громадсько-патріотичного руху в підтримку Президента України В. Ф. Януковича «Послужімо Віт­чизні разом». Активісти руху на Волині, очолювані Володимиром Маса­ловим, пріоритетним напрямком в своїй роботі визначили надання правової та юридичної допомоги населенню рідного краю, малому та середньому бізнесу. Багато уваги Володимир Миколайович в своїй діяльності приділяє громадянській та державницькій позиції, і тому як правило свої інтереси під­порядковує громадським. Надійним тилом, як в період військової служби так і по сьогоднішній день, є дружина Марія, з якою вони виховали трьох дітей. Старша донька Марина, за освітою юрист. Приватний нотаріус Луцького міського нотаріального округу. Одружена, виховує двох синів. Син Володимир, закінчив економічний факуль­тет за спеціальністю фінанси. Строкову службу проходив у Прикордонних військах України. Одружений, виховує двох доньок. Директор філії страхової компанії. Молодша донька Олена, одружена та навчається в університеті на фармацевта. Володимир Миколайович переконаний, що зміцнення сімейних та родинних устоїв, розбудова громадянського суспільства, дотримання духу та букви Закону дозволять нам жити тим життям, про яке ми всі так мріємо. І це залежить від кожного із нас.