СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Ярмолюк Алла Миколаївна



Ярмолюк
Алла Миколаївна


Начальник управління правової експертизи проектів рішень та розпоряджень секретаріату Київради

Алла Ярмолюк народилася 24 серпня 1980 року в с. Юрківці Могилів-Подільського району Вінницької області. Середню школу закінчила із золотою медаллю, адже ґрунтовні базові знання і самодисципліна відкривали дорогу до мети, яку поставила собі Алла Миколаївна,- вступ на юридичний факультет Київ-ського національного університету імені Тараса Шевченка. 2003 року вона з відзнакою закінчила цей вуз, здобувши кваліфікацію "Магістр права".
Під час навчання Алла Ярмолюк багато часу присвятила громадській роботі - була членом ради студентів та аспірантів юридичного факультету. Цей досвід став визначальним для її подальшого життєвого вибору: вона вирішує усі свої здібності та знання поставити на службу громаді. Тому одразу після закінчення вузу Алла Ярмолюк влаштовується головним спеціалістом відділу правового забезпе-чення секретаріату Київради. За рік вона переходить на посаду головного спеціаліста відділу представ-ництва інтересів Київради в господарських судах управління правового забезпечення секретаріату Київради.

На цих посадах Алла Миколаївна зарекомендувала себе як кваліфікований працівник, виявила здатність приймати відповідальні та послідовні рішення. Все це було належно поціновано, і з 2005 року Аллу Ярмолюк призначають на керівні посади: спершу вона працює заступником начальника управління - начальником відділу правової експертизи проектів рішень Київради, розпоряджень міського голови та заступника міського голови-секретаря Київради управління правового забезпечення секретаріату Київради; а згодом її призначають заступником начальника управління правового забезпечення секретаріату Київради. З 2007 року і дотепер - начальник управління правової експертизи проектів рішень та розпоряджень секретаріату Київради.
Сумлінним ставленням до роботи Алла Ярмолюк прагне довести всім, що сила влади не в примусі, а в неухильному дотриманні закону.
За ретельну та самовіддану працю Алла Ярмолюк була відзначена Подякою Київського міського голови (2004) та Почесною грамотою Київського міського голови.
За успіхи Алли Ярмолюк невпинно вболівають її чоловік та донечка. Алла Миколаївна стверджує, що саме щасливий шлюб дає людині змогу виявити усі свої здібності та чесноти, а щасливий шлюб, на її переконання, - це шлюб, в якому чоловік розуміє кожне слово, якого не сказала дружина.