СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Пляшкова Катерина Олександрівна



Пляшкова
Катерина Олександрівна


Прокурор відділу прокуратури Луганської області Прокурор відділу прокуратури Луганської області

Пляшкова Катерина Олександрівна народилася 15 грудня 1981 року у м. Красний Луч Луганської області. Її мати, Ольга Миколаївна, працює вчителем матема-тики Алчевської ЗОШ № 15. А батько - Олександр Миколайович Пляшков - прокурор м. Алчевська.
Змалку дівчина бачила, якою цікавою і багатогранною є робота юриста. Бо її батько понад 25 років пропрацював у органах прокуратури України. Тож після останнього шкільного дзвоника, Катерина Олександрівна вирішила піти у житті батьковою стежкою і вступила до інституту підготовки кадрів для органів прокуратури Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого.

Успішно завершивши навчання у вузі в 2004 році, Катерина Олександрівна Пляшкова почала професійну діяльність на посаді помічника прокурора Ленінського району м. Луганська. А з 2007 року вона працює прокурором відділу прокуратури Луганської області.
Заповітна мрія дитинства здійснилася: Катерина Олександрівна стала юристом, займається улюбленою справою і поступово, крок за кроком, пізнає різні сторони юридичної діяльності, набуває власного професійного досвіду і докладає усіх зусиль для того, щоб у майбутньому стати справжнім фахівцем, як її батько.
Життєве кредо Катерини Олександрівни Пляшкової - "Успіх залежить від самої людини". А улюблене китайське прислів'я - "Щастя - це коли є кого любити, що робити і на що сподіватися".