СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Парфеньонок Тетяна Євгенівна



Парфеньонок
Тетяна Євгенівна


Приватний Нотаріус

Тетяна Євгенівна Парфеньонок народилася 7 червня 1983 року в м. Бориспіль Київської області в родині військовослужбовця. Задумуючись про майбутній фах, Тетяна Євгенівна підмітила, що професія нотаріуса - це стиль життя. Людина, яка обирає цю професію, відчуває моральну відповідаль-ність за свої дії.
У 2000 р. Тетяна Євгенівна вступила до Київського юридичного інституту Міністерства внутрішніх справ України. Юриспруденція подобалася їй ще зі шкільних років. Тож із кожним студентським роком вона все більше закохувалася у свій майбутній фах, який вимагав постійного підвищення рівня підготовки та самовдосконалення. Успішно закінчила вуз у 2005 році, здобувши спеціальність "Правознавство".
Роки навчання у Київському юридичному інституті Міністерства внутрішніх справ України назавжди залишилися у її пам'яті - крім хорошої фахової підготовки, вуз дав їй знання, що, безперечно, вплинули на формування національної свідомості та її життєвих поглядів.

Державну службу Тетяна Євгенівна розпочала у 2003 р., навчаючись у вузі - Т.Є. Парфеньонок працювала державним виконавцем відділу державної виконавчої служби Бориспільського міського управління юстиції Київської області, провідним спеціалістом відділу державної виконавчої служби Київського обласного управління юстиції.
З липня 2005 р. по жовтень 2005 р. Тетяну Євгенівну призначають спочатку на посаду провідного спеціаліста відділу державної виконавчої служби Київського міського управління юстиції, а пізніше - головним спеціалістом відділу організаційного забезпечення діяльності Департаменту державної виконавчої служби міста Києва.
З грудня 2005 р. по травень 2006 р. Т.Є. Парфе-ньонок виконувала обов'язки провідного спеціаліста відділу по роботі з кадрами виконавчої служби Управління кадрового забезпечення Департаменту державної виконавчої служби.
Протягом 2006-2007 рр. Тетяна Євгенівна працює головним спеціалістом відділу по роботі з кадрами територіальних органів державної виконавчої служби Управління кадрового забезпечення Департаменту державної виконавчої служби м. Києва.
У 2007 році у зв'язку із успішною здачею іспиту Т.Є. Парфеньонок була допущена до стажування у державній нотаріальній конторі. У грудні того ж року вона успішно здала кваліфікаційний іспит, а у січні 2008 року отримала свідоцтво про право заняття нотаріальною діяльністю Підвищивши кваліфікацію у Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників юстиції Міністерства юстиції України, Т.Є. Парфеньонок із лютого 2008 року працює приватним нотаріусом по Київському міському нотаріальному округу.
Вільний від роботи час Тетяна Євгенівна віддає заняттям спортом та туризму. Вона багато років займається легкою атлетикою та боротьбою "дзю-до". У студентські роки була призером багатьох змагань. Нині віддає перевагу подорожам із друзями. Витримати напружений трудовий ритм цій чудовій і невтомній жінці допомагають всеперемагаюче почуття оптимізму та щирі і віддані друзі. Вона переконана, що саме подорожі допомагають людині пізнати себе через сприйняття світу.
Її життєве кредо - "Завжди залишайся людиною!". А ще вона знає, що у житті нічого не дається просто так. Кожне її досягнення - це результат напруженої праці та терпіння.