СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Нікітченко Валерій Васильович



Нікітченко
Валерій Васильович


Керуючий партнер ТОВ "Нікітченко І Партнери" Адвокат, член спілки адвокатів України, член Асоціації правників України, член Союзу юристів України, отаман юридичного департаменту Спілки козаків, президент адвокатського об'єднання "Свобода"

Народився 4 жовтня 1975 року у м. Полтава.
Ще у студентські роки, а саме з 1993 року, починає юридичну практику, а у 1999-му - успішно закінчує Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство".
Після закінчення академії працює спочатку у приватних компаніях, а потім очолює відділ правового забезпечення Державного комітету України з державного матеріального резерву.
Накопичений досвід та лідерські якості дозволяють 19 грудня 2005 року заснувати власну юридичну компанію "Нікітченко і Партнери" (сайт www.nikitchenko.com). Співзасновниками та партне-рами Валерія Васильовича виступили Зуб Борис Володимирович, Буртовий Микола Васильович та Горбань Роман Олегович.
Якість послуг, порядність, професіоналізм, відповідальність за справу клієнта стали наслідком активного зростання авторитету компанії "Нікітченко і Партнери" на ринку

юридичних послуг, збільшення штату юристів і практик, в яких консультує компанія.
Консультуючи своїх клієнтів в сфері вирішення спорів, злиття і поглинань, банківського і фінансового права, корпоративного і комерційного права, нерухомості і будівництва, податкового права, компанія "Нікітченко і Партнери" в першу чергу приділяє увагу якості послуг та інтересам клієнта.
Під своїм керівництвом Валерій Васильович згуртував дружну команду адвокатів та юристів, що отримали фундаментальні знання права у кращих вищих учбових закладах країни, таких як: Київський національний університет імені Тараса Шевченка і Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого.
В 2008 році за надання кваліфікованої правової допомоги при вирішенні корпоративних спорів компанія "Нікітченко і Партнери" стала лауреатом премії "Український Юридичний олімп" в номінації "Правовий захист в корпоративних спорах".
Велику увагу керівник компанії приділяє професійному та особистому зростанню співробітників, бо глибоко переконаний, що лише успішні люди можуть зробити спільну справу успішною. Юристи компанії постійно беруть участь в наукових конференціях, форумах, круглих столах, семінарах з метою підвищення свого рівня знань і досвіду. До однієї із головних складових успіху Валерій Нікітченко відносить дружню атмосферу, що панує у колективі.
Валерій Васильович постійно працює над власним розвитком, прагне самовдосконалення. Результатом цього у 2006 році стало здобуття у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка другої вищої освіти за спеціальністю "Фінанси".
На управління власною компанією витрачається більшість часу та сил, але витримати такий швидкий ритм життя допомагає родинне коло та вірні друзі. Виховує двох синів. Для власних захоплень також вдається знайти час. Серед них великий теніс, полювання, дайвінг, риболовля.