СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Кравченко Сергій Сергійович



Кравченко
Сергій Сергійович


Головний спеціаліст Секретаріату Вищої ради юстиції України, Кандидат юридичних наук, доцент Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна".Засновник громадської організації "Сила Києва"

Народився 20 грудня 1982 року в с. Лукашівка Первомайського району Миколаївської області.
У 1999 році закінчив Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна. Потім Сергій Кравченко вступив до Національної академії Служби безпеки України, яку закінчив у 2004 році, одержавши кваліфікацію "Юрист" за спеціальністю "Правознавство". Через три роки захистив кандидатську дисертацію на тему: "Юридична природа прав учасників господарських товариств".
У 2008 р. закінчив Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю "Державне управління".
Свою трудову діяльність Сергій Сергійович розпочав ще у 2004 році в установі Служби безпеки України з посади оперуповноваженого, асистента кафедри економіки і права Національного університету харчових технологій. Старший викладач Державної академії житлово­комунального господар-ства. Працював у Міністерстві праці та соціальної політики України. Співавтор багаточисленних наукових праць у фінансових,

юридичних господар-ствах.
На сьогодні С.С. Кравченко працює у Секретаріаті Вищої ради юстиції України. Завдяки умінню працювати в колективі та чудовим організаторським здібностям Сергій Кравченко впевнено почуває себе у ролі лідера. Напевне, саме ці риси та ще властивий цій неординарній особистості бойовий дух допомагають у житті, додають наснаги, сприяють професійному успіху. З приводу останнього Сергій Кравченко вважає, що: "…Якщо поділити життя на умовні його складові - успіх і невдачу, які постійно супроводжують кожну людину, то успіх, на мій погляд, - це не щось дароване й несподіване, а результат того, що тобі дали батьки, що ти виховав у собі сам, твоєї особистої цілеспрямованої, копіткої праці та твого власного життєвого досвіду…".
Про себе Сергій Кравченко говорить: "…Маю власну активну громадянську позицію. Я можу її коригувати, але ніколи не відступаюся від своїх переконань під впливом зовнішньої кон'юнктури… А ще я не зраджую друзів і не боюся відповідальності… Люблю життя та людей…".