СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Король Валентина Вікторівна



Король
Валентина Вікторівна


Начальник державної податкової інспекції у Біляївському районі

Валентина Король народилася 8 вересня 1959 року у с. Софіївка Миколаївського району Одеської області. 1981 року закінчила Одеський інститут народного господарства, планово-економічний факультет за спеціальністю "Статистика". У податковій системі працює з 1990 року, почавши трудовий шлях на посаді начальника Миколаївської ДПІ Одеської області.
Накопичений значний професійний досвід був поцінований керівництвом і 2001 року Валентину Вікторівну було переведено на посаду керівника Державної податкової інспекції Біляївського району, одного з найбільших районів Одеської області.
У сфері професійних обов'язків Валентини Король - здійснення контролю за дотриманням податкового законодавства, правильністю обчислення, повнотою та своєчасністю сплати до бюджетів, державних цільових фондів податків і зборів (обов'язкових платежів), а також неподаткових доходів, установ-лених законодавством.

Валентина Вікторівна систематично веде просвіт-ницьку діяльність, виступаючи у засобах масової інформації із роз'ясненнями населенню тонкощів фінансової та податкової системи. Валентина Король переконана, що поінформованість суспільства сприя-тиме ефективності роботи податкової системи, а отже забезпеченню та наповненню бюджетів усіх рівнів.
Валентина Вікторівна плідно працює у виконав-чому комітеті Біляївської міської ради. Відповідаль-ність та наполегливість у її роботі викликає незмінну повагу серед колег.
Однак професійні якості - не єдина чеснота Валентини Вікторівни, вона відома добрим серцем та теплотою душі: попри щільний робочий графік вона знаходить час для спілкування з вихованцями притулку "Надія" та Білгород-Дністровського дитячого будинку-інтернату, яким так бракує тепла і турботи. Під час своїх відвідин Валентина Вікторівна прагне підтримати їх не лише подарунками, але й словом розради.
Діяльність Валентини Король неодноразово відзначена нагородами, зокрема, орденом "Георгія Побідоносця" ІІІ ступеня, нагрудним знаком "Почесний працівник ДСП України", відзнакою "За бездоганну службу" ІІІ ступеня.
Високе суспільне поцінування професійних та життєвих здобутків Валентини Вікторівни законо-мірне, якщо зважити на її життєве кредо: "Ділами виявляй мудрість свою, бо ж немає слів, мудріших за діло". Це гасло сповідують і її сини: Євген, що працює в Біляївській районній державній адміністрації, та Віктор, учень Біляївської ЗОШ №1.