СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Кащук Володимир Павлович



Кащук
Володимир Павлович


Голова ХустськоЇ районноЇ державноЇ адмІнІстрацІЇ ЗакарпатськоЇ областІ Заслужений юрист України

Володимир Кащук народився 3 вересня 1958 року у місті Хуст Закарпатської області. 1979 року вступив до Харківського юридичного інституту, який закінчив за спеціальністю "Правознавство".
Трудову діяльність розпочав 1979 року на посаді інспектора призначення пенсій і допомог Хустського районного відділу соціального забезпечення. З 1980 до 1984 року працював юрист-консультантом Хустського райвиконкому. А згодом шість років обіймає посаду секретаря виконкому Хустської міської ради народних депутатів, а з 1990 до 1994 року працює головою цього ж виконкому. З 1994 до 1995 року працював на посаді спеціаліста відділу економіки Хустської районної ради народних депутатів, після цього призначений керівником секретаріату, а за кілька місяців - заступником голови Хустської районої державної адміністрації. З 1999 до 2005 року Володимир Кащук обіймає посаду першого заступника голови Хустської районної державної адміністрації. На цій посаді він виявив себе відповідальним фахівцем, здатним швидко і ефективно діяти та приймати самостійні і виважені рішення. Це зумовило його призначення 2006 року

помічником міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. З 2006 до 2007 року працює на посаді начальника Хустської об'єднаної Державної податкової інспекції.
На якій би посаді не працював Володимир Кащук, він неухильно дотримується свого життєвого кредо: "Працювати потрібно так, щоб діти чи онуки не соромились вчинків батька або діда".
Тому призначення у листопаді 2007 року Володимира Павловича головою Хустської районної державної адміністрації є закономірним, адже на цій посаді найбільше цінуються відповідальні та мудрі фахівці.
За час керівництва Володимира Кащука інтенсифікувався розвиток соціально-економічної сфери району, зокрема ліквідована заборгованість з виплати заробітної плати. Нині Хустський район має здобутки практично в усіх галузях народного господарства, покращився стан об'єктів освіти, культури, охорони здоров'я, збудовано цілу мережу газопроводів, встановлюються газорозподільні станції у населених пунктах району. Багато уваги Володимир Кащук приділяє відродженню української минувщини: в районі ведеться реставрація пам'яток архітектури, зокрема чотирьох дерев'яних церков XVII-XVIII століть. За сприяння Володимира Павловича в Хустському районі активно впроваджуються екологічні та природозберігаючі технології.
Крім того, Володимир Кащук бере активну участь у громадському житті, постійно приділяє увагу діяльності громадських організацій Хустського району.
2004 року Володимир Кащук став заслуженим юристом України, а 2008 року був нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня за багаторічну працю в органах виконавчої влади, високу професійну майстерність.
Вільний час Володимир Павлович проводить у родинному колі, присвячуючи себе вихованню двох доньок.