СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ



Гаєвий Вадим Володимирович



Гаєвий
Вадим Володимирович


КиЇвський Природоохоронний Прокурор

Народився 29 січня 1977 р. у cмт. Муровані Куриловці Вінницької області. Своєму професійному становленню та життєвим успіхам завдячує батькам - Володимиру Феодосійовичу та Любові Степанівні. Володимир Феодосійович Гаєвий - юрист за освітою, на даний час очолює організаційно­контрольний відділ прокуратури Київської області.
Вадим Гаєвий навчався у середній школі № 3 смт. Тростянець, куди невдовзі переїхала родина після народження сина, потім навчання продовжив у загальноосвітній школі № 19 м. Києва. Після закінчення школи Вадим вирішує продовжити династію юристів і вступає на юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка (1994), на який 28 років тому вступив його батько. Завдяки високій самоорганізації та дисципліні, моральним якостям, що прищеплювалися Вадиму ще з самого дитинства, стаціонарне навчання вдалося поєднати із роботою юриста у Державній комісії з догляду та охорони цінних сортів рослин України.
Вадим Гаєвий свою професійну кар'єру розпочав із посади стажиста помічника прокурора, потім - стажиста слідчого прокуратури Подільського району м. Києва. Успадковане від батька прагнення

весь час розширювати свої горизонти постійно допомагає В. Гаєвому долати життєві труднощі та йти вперед.
Обіймав відповідальні посади слідчого прокуратури, старшого помічника прокурора, старшого слідчого прокуратури Подільського району міста Києва.
З лютого по березень 2002 р.- прокурор відділу нагляду за дотриманням і застосуванням законів прокуратури м. Києва. Потім працює заступником начальника відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури м. Києва.
З листопада 2002 р. до березня 2004 р.- заступник прокурора Святошинського району м. Києва.
Завдяки відмінним професійним здібностям, ерудованості, відповідальності та працелюбності В. Гаєвий впевнено підіймається службовими схо-динками - з березня 2004 р. виконує обов'язки старшого прокурора відділу захисту майнових й інших особистих прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури м. Києва.
З лютого 2005 р. і по теперішній час - Київський природоохоронний прокурор.
У житті Вадима Володимировича не останнє місце посідає наукова діяльність: часто друкується у спеціалізованих та фахових виданнях, у газеті Верховної Ради України "Голос України".
За старанність та відмінне виконання службових обов'язків заохочувався подяками заступника Генерального прокурора, прокурора м. Києва.
Свій вільний час Вадим Гаєвий проводить у родинному колі. Дружина - Олеся Миколаївна - також випускниця юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Після отримання диплома з відзнакою працює на кафедрі цивільного права у стінах рідного навчального закладу.
Вадим та Олеся Гаєві виховують двох дітей: сина Владислава та доньку Софію.