СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Чаплін Сергій Серафимович

Чаплін

Сергій Серафимович

Голова Індустріальної районної ради м.Дніпропетровська


Сергій Чаплін народився 13 жовтня 1959 року. Освіту здобув у Придніпровській державній академії будівництва і архітектури за фахом "економіка підприємства", отримавши кваліфікацію інженера-економіста.
Неоціненний досвід у вирішенні найрізноманіт-ніших питань Сергій Серафимович здобув, працюючи начальником житлово-комунального управління №1 Державного житлово-комунального підприємства "Південне", директором обласного житлово-комуналь-ного підприємства "Лівобережжя" м. Дніпропетров-ська. На цих посадах Сергій Чаплін зарекомендував себе дієвим, ініціативним, уважним та відповідальним фахівцем. Його успішній роботі сприяли притаманні йому ввічливість, коректність та справедливість, з якими він неодмінно ставиться до кожного, з ким має справу.

Господарський підхід, ефективність роботи та відкритість звернень до Сергія Чапліна завоювали довіру мешканців Амур-Нижньодніпровського та Індустріального районів у м. Дніпропетровську, і вони обрали 1998 року Сергія Серафимовича депутатом Амур-Нижньодніпровської районної ради, а 2006-го - депутатом Індустріальної районної ради у м. Дніпро-петровську.
2006 року його обрано головою Індустріальної районної ради у м. Дніпропетровську.
Організаторські здібності С. Чапліна допомогли йому створити команду фахівців, які наполегливо працюють над вирішенням проблем району та його мешканців. Своїм гаслом голова Індустріальної районної ради у м. Дніпропетровську обрав заклик: "Творімо добрі справи разом". Тому своїм керівниц-твом Сергій Серафимович налаштовує районних депутатів різних фракцій працювати продуктивно, знаходити виважені шляхи вирішення питань.
Уся діяльність С. Чапліна на посаді голови Індустріальної районної ради у м. Дніпропетровську підкорена інтересам громадян. Саме ними він керується, обговорюючи бюджет чи розробляючи соціальні програми. Сергій Серафимович заслужено користується повагою колег, мешканців Індустріаль-ного району і керівництва міста та області.
Важливим напрямком роботи Сергія Серафимовича є заходи щодо благоустрою району: створення зелених зон відпочинку, будівництво дитячих та спортивних майданчиків, ремонт доріг та розбудова інфра-структури району. З кожним роком район стає сучаснішим, привабливішим, облаштованішим.
Ефективна та вчасна робота Сергія Чапліна у 2007 та 2008 роках відзначена Грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, Подяками Дніпропетровського міського голови.