СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ




Печер Володимир Михайлович

Печер

Володимир Михайлович

Генеральний директор – голова правління, президент ВАТ «Львівська пивоварня» (1999–2008)

За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток України, вагомі досягнення у трудовій діяльності, багаторічну сумлінну працю присвоєно почесне звання «Заслужений працівник промисловості України» (2007).
Якщо до життєвого оптимізму додати віру в обрану справу та час на виконання задуманого, отриманими результатами скористаються і наступні покоління. Так майже двадцять років Володимир Печер перетворював ВАТ «Львівська пивоварня» із найстарішого підприємства галузі у сучасний осередок якісної продукції українського виробництва. Народився 2 грудня 1960 р. у с. Стрілків Львівської області в сім’ї робітників. З відзнакою закінчив школу, а в 1980 р. — з червоним дипломом Львівський технікум харчової промисловості за фахом «технік-механік». Перші роки трудової діяльності Володимира Михайловича минули на ВО «Оболонь», де він пройшов шлях від слюсаря-налагоджувальника, механіка до начальника цеху. У 1987 р. без відриву від виробництва закінчив механічний факультет Київського технологічного інституту харчової промисловості ім. Мікояна (нині — Національний університет харчових технологій), за фахом інженера-механіка. За роки роботи на пивзаводі «Оболонь» В. М. Печер став активним учасником суспільного життя підприємства, про що свідчать отримані

грамоти та дипломи. Він є автором 180 раціоналізаторських пропозицій та одного винаходу, нагороджений дипломом ВДНГ УРСР, як кращий раціоналізатор. У листопаді 1989 р. переїхав до Львова, був переведений до Львівського пивзаводу «Колос», який нині має назву ВАТ «Львівська пивоварня». Відтоді розпочався найбільший період професійної діяльності Володимира Михайловича: від начальника групи технагляду, начальника пляшкового розливу, заступника генерального директора з виробництва, головного інженера (1995–1999), генерального директора – голови правління (1999–2006) до президента (2006–2008). Кожна посада — випробування та відповідальність, адже мова йшла не лише про керівництво колективом та підприємством, а й про збереження вікових традицій, передачу їх нащадкам. З часом знадобилися додаткові знання, які здобував на семінарах у Стокгольмі, Брайтоні, Единбургу, Стамбулі. Від удосконалення структури заводу до покращення якості продукції, від упровадження прогресивних методів та IT-технологій до оптимізації процесів логістики — крок за кроком все вдалося. Крім того, розпочато співпрацю з іноземними інвесторами. Складно уявити розвиток «Львівської пивоварні» без участі Володимира Михайловича, а вдячний колектив постійно згадує його як мудрого наставника. Нині В. М. Печер очолює громадське об’єднання «Союзхарчопром» у Львівській області, є депутатом районної ради VI та VII скликань. Роки роботи Володимира Михайловича — ряди заслужених відзнак, серед яких почесні грамоти і дипломи керівництва держави різних рівнів, почесний знак «За розвиток соціального партнерства» Федерації професійних спілок України, трудові відзнаки «Знак Пошани». З дружиною Лесею Петрівною, яка працювала у ВО «Росинка» та ПАТ «Світоч», виховали трьох дітей, дідусь двох онуків. Захоплюється гірськими лижами, настільним тенісом та футболом. Життєве кредо Володимира Михайловича: «Що можеш зробити сьогодні — не відкладай на завтра».