СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ


Кармазін Вячеслав Якович

Кармазін

Вячеслав Якович

НАЧАЛЬНИК ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, Заслужений економіст України, Почесний працівник Державної податкової служби

Вячеслав Якович Кармазін народився 8 травня 1963 р. в Дніпропетровську. Спочатку Вячеслав Якович здобув спеціальність «Економічна кібернетика» у Дніпропетровському державному університеті. Згодом Він отримує фах юриста у Дніпропетровському національному університеті. З 2007 р. Вячеслав Якович очолює Головне управління юстиції у Дніпропетровській області. Головними напрямками його діяльності стає підготовка пропозицій щодо проведення в Україні правової реформи, участь у роботі з удосконалення законодавства. Він плідно працює над забезпеченням захисту прав людини і громадянина у визначеній сфері діяльності, контролює здійснення державної реєстрації нормативно-правових актів обласної державної адміністрації, її управлінь, відділів, пильнує за дотриманням букви закону в питаннях легалізації місцевих об’єднань громадян, дбає про розвиток правової інформації в області.

Вячеслав Якович Кармазін здійснює контроль за державним реєстром застав рухомого майна, державним реєстром іпотек, правочинів та актів цивільного стану громадян, організовує роботу відділів державної виконавчої служби та методичне керівництво правовою роботою в місцевих органах виконавчої влади, на державних підприємствах, в установах, організаціях.

В. Я. Кармазін — автор багатьох наукових праць та близько 30 наукових публікацій з питань фінансової та юридичної діяльності. Зокрема його перу належать книги «Фінанси підприємств», «Податки». Невтомну багатогранну діяльність Вячеслава Яковича Кармазіна високо оцінила держава. Указом Президента України від 26 грудня 2004 р. Вячеславу Яковичу присвоєно Почесне звання «Заслужений економіст України». За вагомий вклад у розбудову України двічі (у 2003 та у 2008 рр.) його нагороджено Почесними грамотами Прем’єр-міністра України. За значний особистий внесок у розвиток податкової служби і за сумлінну працю Вячеслава Яковича удостоєно звання «Почесний працівник Державної податкової служби України». У липні 2008 р. Вячеслава Яковича було нагороджено відзнакою голови Дніпропетровської облради «За розвиток регіону». Улюблений вислів Вячеслава Яковича Кармазіна: «Можна відповісти на будь-яке питання, якщо воно правильно поставлене».