СТВОРЮЄМО ЦІННІСТЬ








Власюк
Алла
Володимирівна





Випускниця факультету обліку та аудиту (1996 р.)

Фінансовий директор Промислової групи «ViOiL», Генеральний директор ТОВ «Вінницька промислова компанія»
Власюк Алла Володимирівна

Народилась 6 червня 1973 р. у м. Вінниця в родині бухгалтерів. Ще дід — Степан Дорощук працював головним бухгалтером. Тому коли після закінчення технікуму дівчина обрала Київський державний торговельно-економічний університет, в родині це нікого не здивувало. Майбутня фінансистка дуже хотіла навчатися саме в цьому, відомому своїм високим рівнем підготовки кваліфікованих спеціалістів, закладі. Мрія дівчини здійснилася — у 1991 р. без проблем вступила до Київського торгово-економічного інституту на спеціальність «Облік і аудит», де здобула кваліфікацію «Економіст з обліку і аудиту». Алла Володимирівна завжди пам’ятала слова Й. Гете: «Я поважаю людей, які точно знають, чого вони бажають. Більша частина всіх нещасть у світі відбувається через те, що люди недостатньо чітко розуміють свої цілі. Починаючи будувати, вони витрачають на фундамент занадто мало зусиль, щоб могла вистояти будівля». Саме в університетські роки Алла Власюк будувала свій фундамент, вчилася мислити, зберігати в пам’яті великий об’єм інформації та аналізувати її, працювати над своїми помилками та не відволікатися на незначне. Трудовий шлях Алла Володимирівна розпочала ще у 18 років, коли була прийнята на півставки бухгалтером в магазин «Товари Вінниччини». Потім був важкий та тернистий шлях до поставленої цілі: не просто бухгалтер в маленькій компанії, а спеціаліст високого рівня та професіоналізму. На шляху до своєї мрії працювала фінансовим директором ВАТ «Мостобуд», головним бухгалтером НВІП «Струм», заступником генерального директора СУРП ЗАТ «КМТ». З лютого 2006 р. по жовтень 2006 р. в ТОВ «Вінницька Промислова Компанія» — заступником генерального директора, з жовтня 2006 р. дотепер — генеральним директором. Але все це лише гарна прелюдія до основної теми. Ім’я молодої жінки нині асоціюється з ім’ям Промислової групи «ViOiL». Алла Власюк стояла біля витоків нової компанії, яка сьогодні є компанією з світовим ім’ям та з 1992 р. працює в агропромисловому секторі України. Приймала активну участь у організації фінансування, будівництва та розвитку провідного в Україні підприємства з виробництва та експорту олійно-жирової продукції.

На сьогоднішній день, за оцінками експертів, Україна займає перше місце у світі з експорту соняшникової олії, і саме компанія «ViOiL» є лідером олійно-жирової галузі в Україні. Компанія успішно працює на світовому ринку, експортує якісну продукцію в десятки країн світу, впевнено утримуючи лідерські позиції. Обіймаючи посаду фінансового директора Промислової групи, Алла Власюк часто проводить ділові зустрічі з банкірами провідних світових банків, багато подорожує та зустрічається з відомими політиками. Але, на питання про найголовніші цінності та здобутки життя, відповідає однозначно — моя родина та мій син Святослав. Саме 18-річний, добре вихований, цілеспрямований та розумний син, який є переможцем багатьох олімпіад з англійської та німецької мов, а зараз студент Київського університету міжнародних відносин, найбільша гордість для Алли. Для себе особисто вона також ніколи не занижує планки. Здавалося б, можна вже трошки пригальмувати, але не такою

вона була з дитинства, не стала такою й зараз. У 2012 р. з відзнакою закінчує Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». Багато займається меценатством, допомагає здібним дітям та проводить благодійні акції зі збору коштів для дитячих будинків. Самодостатня, яскра­ва, розумна жінка — такою є Власюк Алла, випускниця Київського державного торговельно-економічного університету. А також гарна матір, добра подруга та професіонал найвищого ґатунку.